Nikotinpåsar för lakrits-älskare

Lakrits är en smak som inte passar för alla. Men de personer som fullkomligen älskar lakrits gör det fullt ut. Du som röker eller snusar och gärna vill dra ner eller helt sluta bör pröva på nikotinpåsar med lakrits smak. På så sätt kan du kombinera din förkärlek för lakrits medans du trappar ner och slutar med cigaretter och snus.

Vad är nikotinpåsar?

På många sätt liknar nicotine pouches snus. Formen och hur du använder nicotine pouches är densamma som snus. Den stora skillnaden är att snus innehåller den skadliga tobaken medans nicotine pouches endast innehåller nikotin. Även om nikotin inte är naturligt för kroppen kan nicotine pouches vara ett bra alternativ till både cigaretter och snus. Några populära märken som du kanske känner till är LYFT och ACE Superwhite.

Dom 3 bästa nikotinpåsarna med lakritssmak

Oavsett om du föredrar endast ren lakritssmak eller en kombination av lakrits och någon annan smak, finns det en nikotinpåse för dig. I listan nedan hittar du lakrits i kombination med andra fantastiska smaker.

ZYN Violet Licorice Slim

Vad som verkligen får just dessa nikotinpåsar att stå ut i mängden är kombinationen av saltlakrits och söt viol med en hint av salmiak. Däremot bör du vara ute efter ett lite högre nikotin intag när du provar på ZYN Violet Licorice Slim eftersom de innehåller så mycket som 16 mg nikotin.

X-15 Raspberry Licorice

Förpackningen ser inte ut att innehålla något fantastiskt men när du väl provat en av dessa nikotinpåsar kommer du känna dig överraskad. Den härliga smaken av hallon i kombination med lakrits är en riktig klassiker. Med endast 4 mg nikotin passar X-15 Raspberry Licorice perfekt för en daglig användning.

PAZ Liquorice Mint X-Strong

Du som är ute efter en nikotinpåse med mer nikotin bör vända dig till den här påsen. Med 20 mg nikotin kommer du inte bli besviken. Dessutom är det inget fel på smaken som utgörs av en kombination av lakrits och uppfriskande mint.