Skönhetsbehandlingar som trendar

Det finns många skönhetstrender som kommer och går mer åren men under den senaste tiden har behandlingarna som ger det naturligare resultatet blivit mer populärt. Allt från ansiktsbehandlingar med syror för att få ett härligt lyster i huden till att böja och färga sina ögonfransar och ögonbryn.

Microneedling mot rynkor

Med behandlingsmetoden Microneedling görs behandling med Dermapen4 är effektiv mot fina linjer och rynkor, stora porer, hud som saknar spänst och lyster, milier samt acneärr, pigmenteringar, rosacea och hudbristningar. DermaPen hjälper till att stimulera hudens kollagenproduktion och uppbyggnad. Boka en tid för konsultation för att se vad just din hud behöver!

Fördelen med just DermaPen4 är många, bland annat att det ger mindre obehag under behandlingen. Det är en effektiv och säker metod och de sterila engångsnålarna tar bort all risk för smittspridning samtidigt som det justerbara djupet på nålarna kan anpassa behandlingen efter individuella behov.

Vad är lash lift?

Lash lift är en av de senaste skönhetstrenderna runt om i världen. Det är en behandling där dina egna naturliga ögonfransar får ett snyggt lyft genom en semi-permanent fransböjning som håller i upp till 12 veckor. Allt fler lockas till den här trenden då den behandlar ens egna ögonfransar och därmed inget som behöver ”adderas” på ens hud.